marți, 12 ianuarie 2010

Conica scepticului - episodul şaptezecişiunu

În acest episod începem cu o rectificare a unei erori comise în urmă cu două episoade. Profităm de ocazie pentru a mulţumi domnului Anonim, care ne-a semnalat-o.
Apoi trecem la chestiuni arzătoare, cât se poate de arzătoare! Adică vom cita numai un paragraf dintr-un ziar regional în care ni se vorbeşte foarte serios despre bioenergie şi sex.  Nu prea este mult de comentat asupra acestui subiect, aşa că trecem repede la comunicarea cu morţii folosind un banal aparat de radio. Poate că nu am fi vorbit despre această trăsnaie dacă ea nu ne-ar fi fost comunicată de către un site, autointitulat, de ştiinţă, unul dintre cele mai vizitate din România.
Emisiunea a fost difuzată de către postul TvRM Educaţional în ziua de 10 ianuarie 2010.Cronica scepticului - episodul saptezecisiunu
Vezi mai multe video din Blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa limitati lungimea comentariilor. Ne plac disputele, dar taria argumentelor nu se masoara in lungimea textului, ci in argumente. La argumente se poate raspunde, la vorbarie, nu. Din acest motiv imi permit sa modrez comentariile. Cele care contin nazbatii prea evidente nu vor fi publicate.