luni, 26 aprilie 2010

Cronica scepticului - episodul optzecişipatru

Vom vorbi din nou despre apa. Vreti sa slabiti? Rugaţi un pahar plin cu apă să vă ajute. Vreţi să vă trataţi diverese afecţiuni? Rugaţi un pahar plin cu apă să vă ajute. Trebuie doar să învăţaţi nişte tehnici simple de energizare a apei. Poate credeţi că am luat-o razna, că ne-am convertit la pseudoştiinţă. Dar, spuneţi-ne şi dumneavoastră, ce să facem noi când vedem pe postul public de televiziune metode de energizare a apei pentru a căpăta calităţile de mai sus. În plus se schimbă şi gustul apei! Dacă nu ne credeţi că este posibil ca un post public de televiziune să difuzeze asemenea enormităţi atunci vă invităm să daţi clic aici şi aici. V-aţi amuzat? Totuşi, problema rămâne. Şi este vorba despre o problemă gravă. Pseuodştiinţa îşi face prea uşor loc în spaţiul de difuzare al TVR, în timp ce emisiunile de ştiinţă sunt o raritate.
În partea a doua a emisiunii vom cita pe larg dintr-un articol publicat într-un cotidian de metrou, din care aflăm cu teamă că există o sumedenie de conspiraţii care duc la provocarea unor catastrofe îngrozitoare. Desigur, din această listă nu putea lipsi HAARP şi LHC. Ce comentarii să mai facem noi? Nu păutem spune decât atât: TRĂIASCĂ PSEUDOŞTIINŢA PROMOVATĂ PE TOATE CĂILE, PENTRU CĂ EA NE TRANSFORMĂ ÎN NAIVI!
Aceasta emisiune a fost difuzată de către postul TvRM Educaţional în yiua de 25 aprilie 2010.


Vezi mai multe video din Blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa limitati lungimea comentariilor. Ne plac disputele, dar taria argumentelor nu se masoara in lungimea textului, ci in argumente. La argumente se poate raspunde, la vorbarie, nu. Din acest motiv imi permit sa modrez comentariile. Cele care contin nazbatii prea evidente nu vor fi publicate.