vineri, 22 mai 2009

Cronica scepticului - episodul patruzecisidoi

În acest episod continuăm sa discutăm despre faimosul Experimentul Philadelphia. În partea a doua a emisiunii discutăm despre Darwin, iar în ultima parte vorbim, la modul senzaţional, despre vise, tahioni, corzi vibrante si minigăuri negre, o "teorie" prezentată la o sessiune de comunicari ştiinţifice organizată de către o prestigioasă instituţie de învăţământ superior.
Această emisiune a fost difuzată de către postul TvRM educaţional în ziua de 17 mai 2009.

Un comentariu:

  1. Am vazut odata un filmuletz in care un tip il intreaba pe Richard Feynman cum s-ar putea construi un dispozitiv antigravitational.
    La aceasta intrebare fizicianul a replicat ca din cunostintele lui un asemenea dispozitiv exotic nu se poate crea, adaugand, ca singurul dispozitiv antigravitational care ii vine in minte era un scaun.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam sa limitati lungimea comentariilor. Ne plac disputele, dar taria argumentelor nu se masoara in lungimea textului, ci in argumente. La argumente se poate raspunde, la vorbarie, nu. Din acest motiv imi permit sa modrez comentariile. Cele care contin nazbatii prea evidente nu vor fi publicate.