duminică, 21 iunie 2009

Cronica scepticului episodul patruzecişişase

În această emisiune vă vom oferi o "reţetă de energizare a apei" văzută la TVR. Apoi ne vom ocupa de problema războiului antivaccin. Acesta este un războ, în care argumentele vin din zona pseudoştiinţei.
Emisiunea a fost difuzată de către postul TvRM educaţional în ziua de 21 iunie 2009


Cronica scepticului - episodul patruzecisisase
Vezi mai multe video din Blog

PS Pentru că am văzut că deja au apărut comentarii pe blogul nostru în legătură cu pericolele vaccinării, vă sugerez să parcurgeţi:
În primul rând, aici puteti găsi decizia si documentele US Court of Federal Claims tocmai în problema legată de aşazisa legătură între vaccinuri şi autism.
În al doilea rând, vă sugerez să citiţi studiul realizat în 2004 de către Institute of Medicine, un organism independent din care fac parte cei mai prestigioşi experţi independenţi din domeniul medical










Un comentariu:

  1. Interesanta emisiune domnule Cristian. Apreciez ca ati prezentat materiale antivaccin, chiar daca le-ati criticat negativ. Pentru cineva care a avut parte numai de materiale promotionale ale vaccinului in general, poate fi un inceput pentru a afla si opinia celeilalte tabere.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam sa limitati lungimea comentariilor. Ne plac disputele, dar taria argumentelor nu se masoara in lungimea textului, ci in argumente. La argumente se poate raspunde, la vorbarie, nu. Din acest motiv imi permit sa modrez comentariile. Cele care contin nazbatii prea evidente nu vor fi publicate.