luni, 17 august 2009

Remember...







Doar câteva fotografii....
Iar pentru cei ce sunt partizanii teoriilor conspiraţiei, vom mai adăuga că ele au fost obţinute în aceasta vară de către sonda americană Lunar Reconaissance Orbiter, o sondă care pregăteşte drumul pentru reîntoarcerea pământenilor pe Lună.

3 comentarii:

  1. Interesanta e umbra pe care o face modulul. Parca ar da apa la moara moonhoaxer-ilor. N'est pas?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur că dă apă la moară acelora. Bănuiesc ca îndoială dumnevoastră vine dintr-un calcul atent. Dumneavoastră, cunoscând înalţimea Soarelui deasupra orizontului, înălţimea etajului de coborâre al LEM-ului plus denivelrile locale, înarmându-vă cu ceva trigonometrie si folosind un manual de teledectie, sunteţi primul care v-aţi prins de asta! Felicitări!
    Dar, dincolo de gluma de mai sus (a fost o glumă!), este clar un lucru, teoriile consiraţiilor nu dispar niciodată, oricâte dovezi s-ar aduce.

    RăspundețiȘtergere
  3. Se mai intampla ca umbra sa fie deviata, dar nici chiar asa, la aproape 180 de grade.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam sa limitati lungimea comentariilor. Ne plac disputele, dar taria argumentelor nu se masoara in lungimea textului, ci in argumente. La argumente se poate raspunde, la vorbarie, nu. Din acest motiv imi permit sa modrez comentariile. Cele care contin nazbatii prea evidente nu vor fi publicate.