luni, 17 ianuarie 2011

Ultima aventură, Universul

Ultima aventura, Universul

4 comentarii:

  1. Felicitari abia astept sa o citesc.
    Mi-ar placea ca in urmatoarele emisiuni sa abordati mai des ID si Evolutionismul si in mod special o emisiune dedicata urmelor - ramasitelor umane "descoperite" aproape in toate straturile geologice.

    RăspundețiȘtergere
  2. Excelent! Poate fi gasita si in librarii?

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc pentru aprecieri. Din pacate nu stiu daca se mai afla prin librarii, acesta a fost si motivul pentru care am postat cartea pe scribid.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna idee.Imi place si modul dv-stra de a comenta,la "liber",asa cum ar trebui sa fie cursurile universitare,nu citite din nu stiu ce lucrari.Iddea de publicare,gratis,a lucrarii dv-stra este inca o dovada ca sunteti un propagator de stiinta la nivelul si in limajul nostru de novici in ale stiintei,drept pentru care va multumesc din suflet.Urmaresc cu sufletul la gura noi aparitii video.Multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam sa limitati lungimea comentariilor. Ne plac disputele, dar taria argumentelor nu se masoara in lungimea textului, ci in argumente. La argumente se poate raspunde, la vorbarie, nu. Din acest motiv imi permit sa modrez comentariile. Cele care contin nazbatii prea evidente nu vor fi publicate.