duminică, 3 august 2008

Cronica scepticului, episodul patru

În care se vorbeşte despre erorile si falsurile din ştiinţă. Se va vedea că în ştiinta nu există neapărat numai îngeri ai corectitudinii. Emisiunea a fost difuzată de către postul TvRM in ziua de 26 iulie 2008. Din motive tehnice episoadele doi şi trei nu au putut fi preluate. Din această cauză este posibil ca anumite referiri la emisiuni anterioare să fie mai greu de descifrat. De aceea vom spune ca acea carte pseudoştiinţifică la care facem referire este "Creaţionismul ştiinţific", lucrare scrisă de către conf. dr. ing. Ioan Străinescu.


PS. Ne cerem iertare pentru desincronizarea sunetului. Nu am reuşit să rezolvăm această problemă. Menţionăm că streamul a fost capturat cu VLC iar editarea s-a facut cu Ulead. Dacă ne puteţi oferi sugestii, noi le asteptam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa limitati lungimea comentariilor. Ne plac disputele, dar taria argumentelor nu se masoara in lungimea textului, ci in argumente. La argumente se poate raspunde, la vorbarie, nu. Din acest motiv imi permit sa modrez comentariile. Cele care contin nazbatii prea evidente nu vor fi publicate.