luni, 13 iulie 2009

Cronica scepticului - episodul patruzecisisapte

Cu oarecare întârziere, care nu a depins de noi, postăm cel de-al doilea episod dedicat războiului împotriva vaccinurilor. Desigur, noi nu putem decât să prezentăm dovezi. Nu avem acea furie propagandistică de care dau dovadă cei care se opun vaccinării. Nu suntem capabili să producem teorii ale conspiraţiei, deşi una există: există conspiraţia ingnoranţei.
Emisiunea a fost difuzată de către postul TvRM Educaţional în ziua de 28 iunie.


Cronica scepticului - episodul patruzecisisapte
Vezi mai multe video din Blog

Pentru o documentare suplimentară vă invităm să citiţi
Mercury and Vaccines (Thimerosal)
Autism and the MMR Vaccine
Hidden records show MMR truth
Study Firmly Shows No Connection Between Measles, Mumps, Rubella (MMR) Vaccine And Autism
Special report: The demonization of immunisation
Va rog să remarcaţi faptul că, exceptând articolul Hidden records show MMR truth, toate linkurile au surse guvernamentale sau universitare.


8 comentarii:

  1. Sunt destui doctori care sustin teoria"conpirationista" fara a face uz la sentimente si sentimentalisme:

    "Dr. Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România: O.M.S.-ul introduce dictatura medicală"

    http://www.presaortodoxa.ro/2009/07/09/dr-vasile-astarastoae-presedintele-colegiului-medicilor-din-romania-oms-ul-introduce-dictatura-medicala/


    "Impactul vaccinarii in masa asupra bolilor infectioase by Dr. Anca Nitulescu"

    http://www.nccn.net/~wwithin/articole2.htm


    "SIDA: CEL MAI MARE SCANDAL AL SECOLULUI! BY MARIO MICHELANGELO STROMILLO"

    http://www.romanianmedicalfoundation.com/3/372/noutati-editoriale/publicatii/sida--cel-mai-mare-scandal-al-secolului--by-mario-michelangelo-stromillo


    "Vaccinurile intre "DA" si "NU" - Dr. Rares Simu, medic specialist in imunologie clinica si alergologie"

    http://www.formula-as.ro/2008/841/sanatate-35/vaccinurile-intre-da-si-nu-dr-rares-simu-medic-specialist-in-imunologie-clinica-si-alergologie-10330


    "Vaccinarea impotriva bolilor copilariei - o "bomba cu ceas" medicala!!!!!!!!! de dr. Robert S. Mendelsohn"

    http://www.nccn.net/~wwithin/mendelsohn.htm

    samd

    Informativa din surse calificate, nu cele ale guvernului colonialist al USA. Vedeti in istoria lor recenta cum au "scapat" de indigeni...le acordau ajutoare guvernamentale care azi se numesc "umanitare" infestate cu ciuma. Ce s-a intamplat si se intampla in IRAQ, e 100% treaba guvernamentala. Nu s-au gasit arme de distrugere in masa insa acum jefuiesc petrolul din IRAQ. S-au servit de mincinosul pretext(umanitar) ca sa puna mana pe resurse ieftine si implicit pe controlul a unei bune parti din resursele energetice mondiale.
    Tot asa se servesc de un pretext mincinos, preventie si imunizare, tocmai pt. a imbolnavi populatia. O populatie bolnava consuma medicamente. Medicamentele care insanatosesc definitiv nu sunt profitabile si nu se potrivesc cu recenta filozofie economica numita "Maximizarea profiturilor" care este uzitata si de cartelurile farmaceutice. Folositi-va creierul din dotare oameni buni, nu luati informatia gata "mestecata" de minti bolnave asemenea celor care au organizat invadarea Iraq-ului si a Afganistanului, ucigand sute de mii de civili, femei si copii nevinovati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda... la acest stil de a comenta este greu de raspuns. Daca Formula as este o sursa serioasa... eu ce sa mai spun?
    Oricum, puteti fi linistit, tot ce ati insirat in comentariu citisem deja inainte de emisiune. Dar negasind acolo argumente impotriva vaccinurilor care sa se bazeze pe dovezi... Vreau sa va spun ca stiinta este altceva decat o suma de vorbe, este nevoie de dovezi, de statistici de cifre verificate si verificabile. Apropo... in Marea Britanie in urma campaniei lui Wakefield (despre care am aflat intre timp ca a manipulat rezultatele) procentul de vacinare ROR a scazut de la 92% in 1996 la 80% in 2004. Drept consecinta numarul de imblonaviri de pojar a crescut de la 50 de cazuri in 1996 la 1000 in 2007... Banuiesc ca asta nu conteaza pentru dv...

    RăspundețiȘtergere
  3. "...numarul de imblonaviri de pojar a crescut de la 50 de cazuri in 1996 la 1000 in 2007... Banuiesc ca asta nu conteaza pentru dv..."

    Conteaza nr. de decese din cauza pojarului. Eu am facut pojar cand am fost copil de 5 ani, si n-am avut nici un fel de complicatie, cu toate ca eram si sunt un om bolnavicios. Astfel am dobandit imunitate pe viata. In schimb cei vaccinati risca sa faca pojar la varsta adulta, cand pot aparea complicatii care pun viata in pericol.
    Apoi, domnule Cristian, va marturisesc ca lucrul care m-a facut sceptic in privinta vaccinurilor este cazul mai multor copii, colegi de joaca din copilarie, cu deficiente locomotorii si de vorbire. Curios fiind, am intrebat pe fratii lor de ce sunt asa si am aflat ca majoritatea au devenit handicapati in urma administrarii a unui vaccin, a fost atins nervul sciatic, samd. Va spun, am fost asa de infricosat incat am tinut minte pana la nasterea primului meu copil. Am dat declaratie scrisa la medicul de familie ca refuz orice tratament si vaccin care se administreaza intramuscular sau intravenos din "oficiu" sau "obligatoriu", motivarea fiind riscul atingerii nervului sciatic si durerea traumatizanta fizic pt. copil si psihic pt. parinti. Nu stiam inca nimic despre cocteilul de virusuri, celule nemuritoare si neurotoxine continute de vaccinuri, davada ca eu inca imi faceam din cand in cand antigripalul.
    Experienta personala conteaza in primul rand, coroborata cu marturiile prietenilor, vecinilor si a cunoscutilor.
    Nu e intamplare faptul ca un bun prieten de-al meu, preot ortodox, si-a vaccinat ca la carte toti copii si acum il vad client fidel al medicului de familie si a farmaciilor din oras. Fata cea mare are probleme grave neuromotorii, baiatul (mijlociul), e foarte sensibil la infectii si nu rateaza nici un sezon de iarna fara injectii, cel mic nu are deocamdata nici o problema pt. ca nu i s-a administrat inca niciun vaccin.
    Copii mei nevaccinati(insa imunizati cu produse apicole), fara a dori sa ma trufesc, sunt adevarati dusmani ai cartelurilor farmaceutice. Contributia lor la aceasta industrie sunt numai cateva antibiotice si antitermice sub forma de siropuri, aceasta nevoie aparand din cauza ca au consumat, neesupravegheati fiind de catre noi parintii, o cantitate semnificativa de inghetata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu imi plac defel comentariile lungi si pline de cuvinte... Cat despre moarte din pricina nevaccinarii.. cititi asta
    With less than 95% of the population vaccinated, Britain has lost its herd immunity against the disease. In 1998 there were 56 cases reported; last year there were 1,348, according to figures released last week that showed a 36% increase on 2007. Two British children have died from measles, and others put on ventilators, while many parents of autistic children torture themselves for having let a son or daughter receive the injection.
    este din articolul http://www.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/health/article5683643.ece

    RăspundețiȘtergere
  5. In '98 a fost introdus MMR. Tot in '98 erau 56 de cazuri de pojar. Acum sunt peste 1300. Tare eficient vaccinul, nu-i asa?

    "Some used statistics to see if autism took off in 1988, when MMR was introduced."
    ........................
    "In 1998 there were 56 cases reported; last year there were 1,348, according to figures released last week that showed a 36% increase on 2007."

    RăspundețiȘtergere
  6. Tare putin citi... mai devreme va spuneam ca in Marea Britanie in 1996 ratea de vaccinare era de 92%, de aici cele 50 de cazuri. Consecintele refuzului vaccinarii se vad deja in cazul vaccinului ROR! Decesele sunt provocate tocmai de nevaccinare! Oricum, vad ca aveti timp. Iar daca aveti timp va rog sa parcurgeti articolele pe care le-am sugerat mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am o întrebare: În accepţiunea dvs., care din următoarele publicaţii sunt neserioase ?:

    "World Medicine”, "Journal of Bacteriology”, "International Review of Cytology”, "British Medical Journal”, "Postgraduate Medicine”, "Journal of the American Medical Association”, "Science”.

    RăspundețiȘtergere
  8. Desigur, sunt publicatii serioase. Acum sper sa nu imi oferiti citate partiale din articole publicate acolo.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam sa limitati lungimea comentariilor. Ne plac disputele, dar taria argumentelor nu se masoara in lungimea textului, ci in argumente. La argumente se poate raspunde, la vorbarie, nu. Din acest motiv imi permit sa modrez comentariile. Cele care contin nazbatii prea evidente nu vor fi publicate.