luni, 19 octombrie 2009

Cronica scepticului - episodul şaizecişiunu

Acest episod este dedicat, aproape integral, discutării unui pliant care a început sa se răspândească pe net, în care suntem avertizaţi că ni se pregăteşte ceva... Ceva urât de tot! În primul rând vom fi decimaţi cu ajutorul virusului gripei porcine, care este un virus sintetic, fabricat de forţe oculte. În al doilea rând suntem ameninţaţi de vaccinurile antigripale care produc cancer! În al treilea rând este o adevărată dictatură a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii care "încearcă să introducă o dictatură medicală, ca şi sănătatea publică (DSP), care a început să încalce drepturile naturale ale omului. A introdus carantina, a interzis libera circulaţie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a încălcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii. Noi fetişizăm nişte concepte în medicină, care iarăşi introduc dictatura, cum sunt, de exemplu, ghidurile, protocoalele şi medicina bazată pe dovezi (sublinierea ne aparţine). Rău, tare rău cu medicina asta, care vrea dovezi! Încurca rău dovezile pe cei ce se vor în război cu ştiinţa.
Emisiunea a fost difuzată de către postul TvRM Educaţional în ziua de 18 octombrie 2009.


Cronica scepticului - episodul saizecisiunu
Vezi mai multe video din Blog

Un comentariu:

  1. Prima dată, am murit toţi în 2000.
    Apoi am murit toţi în 2001 de la boala vacii nebune.
    Apoi am murit toţi de SARS, în 2003.
    Am murit iar, în 2007, de la gripa aviară.
    Acum e rândul porcilor.
    Ca statistică:
    Au murit anul ăsta mai mulţi oameni în lume înecaţi cu mâncare.
    S-au împuşcat mai mulţi oameni ACCIDENTAL în meclă luna asta.
    S-au sinucis mai mulţi trişti de când aţi început voi textul acesta, până acum decât au murit oameni de la toate bolile ăstea combinate în toţi anii.
    Sunteţi toţi în pericol.
    Dar există un pericol muult, muuuuult, muuuuuuult, muuuuuuuuult mai mare decât toate bolile ăstea. O să auziţi la TV de el, în curând.
    S-a descoperit un drob de sare la mine pe sobă!
    Dacă pică de acolo, am belit-o toţi.
    TOŢI!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam sa limitati lungimea comentariilor. Ne plac disputele, dar taria argumentelor nu se masoara in lungimea textului, ci in argumente. La argumente se poate raspunde, la vorbarie, nu. Din acest motiv imi permit sa modrez comentariile. Cele care contin nazbatii prea evidente nu vor fi publicate.