sâmbătă, 20 iunie 2009

Împotriva vaccinurilor.....

Tocmai am urmărit la TVR o emisiunine cumplită împotriva vacccinării în general. O emisiune în care se recomanda clar, din motive de ţin de fundamentalismul religios, ca vaccinarea sa fie înlocuită cu… rugăciuni! Este vorba despre emisiunea Semne, din ziua de 20 iunie 2009. Deoarece nu am reuşit să copiez această emisiune, aş ruga pe cei care o găsesc cumva pe net să îmi dea un… semn. Nu îmi place să comentez acest gen de emisiuni din amintiri, am nevoie de transcriptul lor, pentru a verifica şi comenta fiecare dintre argumentele de acolo.

Oricum, în emisiunile Cronica scepticului din 21 şi 28 iunie voi comenta mişcarea antivaccin, plecând de la două articole pe care vă recomand să le parcurgeţi.

Primul este: A Broken Trust: Lessons from the Vaccine–Autism Wars

Al doilea: Why Does the Vaccine/Autism Controversy Live On?


8 comentarii:

  1. "O emisiune în care se recomanda clar, din motive de ţin de fundamentalismul religios, ca vaccinarea sa fie înlocuită cu… rugăciuni!"

    Pot fi inlocuite cu orice lucru care nu introduce in organism:
    *mercur(thimerosal), o neurotoxina, responsabil pentru epidemia de autism din SUA, care are rata de 1/95 copii bolnavi comparabil cu anul 1979 cand rata prezentei autismului la copii era de 1/10000,
    *aluminiul(hidroxid de aluminiu) care induce maladia Alzheimer,
    *formol(formaldehida) responsabila pentru aparitia cancerului(leucemia) la copii,
    *infestari "accidentale", vezi cazul "baxter",
    *anticongelant,
    *MSG si alte otravuri mai toxice cand sunt injectate,
    *tesuturi ale organelor de animal si sange (maimuta, vaca, porc, oaie, caine, etc),
    *virusi din animale contaminate (vezi SV40, care cauzeaza cancer la om),
    *celule de fetus uman avortat,
    *virusi umani mutanti (extrem de virulenti),
    *endotoxine bacteriene,
    *bacterii,
    *fungi modificati genetic,
    *latex,
    *ADN animal, bacterian si viral....


    Pot spune ca pericolul pe care-l reprezinta vaccinurile si vaccinarea se poate compara cu folosirea armelelor biochimice.

    http://nuvaccinurilor.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Desigur, puteti spune absolut orice. Dar atunci cand este vorba de stiinta si argumente este nevoie de dovezi. Banuiesc ca nu ati citit articolele pe care le-am sugerat. V-as sugera sa parcurgeti urmatoarele fapte:
    http://www.cdc.gov/Features/AutismDecision/
    acesta este site-ul organismului guvernamental american pentru prevenirea si controlul bolilor.
    http://www.uscfc.uscourts.gov/node/5026 aici veti gasi decizia din februarie a tribunalului federal american care se ocupa exac de sustinerile dumneavoastra
    http://www.nap.edu/catalog.php?record_id=10997 aici veti gasi un studiu complet al INstitute of Medicine, organism stiintific independent, folosit de catre guvernul american pentru a analiza problemele medicale.
    V-am dat numai trei linkuri, toate de incredere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Guverne? numai cu numele.... Toate, dar absolut toate guvernele SUA reprezinta interesele finantatorilor, adica a corporatiilor. In SUA traficul de influenta este legal: se numeste "lobby". Daca sunteti un sustinator al libertatii, ar trebui sa fiti ingrijorat...in SUA se patenteaza viata:

    Viitorul Alimentatiei
    http://video.google.com/videoplay?docid=-5655623976453909570&ei=530-SpCKEpnG2gLkhvCsCg&q=viitorul+alimentatiei

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimate domn, imi plac dialogurile atunci cand ele se bazeaza pe informatii serioase. Eu va ofer studii stiintifice verificate si verificabile. Dumneavoastra imi aratati un filmulet...

    RăspundețiȘtergere
  5. Studii stiintifice? In cazul acesta, stiinta e impotriva vietii, impotriva omului. Nu degeaba a exclamat Einstein:"Opriti stiinta!"

    RăspundețiȘtergere
  6. Guvernul american este "sub papucul" federal reserve in SUA,care e o organizatie condusa de bancheri,printre ei cu interese in industria farmaceutica-celebrul Rockefeller .Puteti sa-l asculatati ce planuri "diabolice" de reducere a populatie globale are...

    RăspundețiȘtergere
  7. Normal... si fac asta in atat de deplin secret, incat toti naivii au aflat de diabolicul plan...

    RăspundețiȘtergere

Va rugam sa limitati lungimea comentariilor. Ne plac disputele, dar taria argumentelor nu se masoara in lungimea textului, ci in argumente. La argumente se poate raspunde, la vorbarie, nu. Din acest motiv imi permit sa modrez comentariile. Cele care contin nazbatii prea evidente nu vor fi publicate.