joi, 10 iunie 2010

Cronica scepticului - episodul nouazeci

În acest episod continuăm discuţia despre SCIO. Veţi vedea că se organizează cursuri postuniveristare pentru calificarea celor ce doresc să scoată bani cu acest aparat. Iar diploma este recunoscută de Colegiul Medicilor! Asta se întâmplă în România, ţara în care este posibil orice. În Romania pare că medicina se face pe vorbe şi nu pe dovezi ştiinţifice.
În a doua parte a emisiunii ne exprimăm încântata uimire în faţa capacităţii de predicţie a astrologilor! Ei sunt capabili să prevadă criza economică! Desigur, numai după ce criza s-a produs. După ce criza s-a produs, ei pot stabili cu precizie ce planete se fac vinovate pentru asta. Uimitor!
În cea de-a treia parte a emisiunii vom citi din suplimentul unui ziar de mare tiraj. Ni se prezintă acolo chestii faine despre timp, şi despre felul în care el o ia razna datorită modoficării rezonanţiei Schumann. Timpul ni se va opri în 2012! Că frecvenţa de rezonanţă Schumann este constantă puteţi vedea aici. Dar ce articole s-ar mai scrie dacă vorbele s-ar baza pe dovezi?
Emisiunea a fost difuzată de postul TvRM în ziua de 6 iunie 2010.


Vezi mai multe video din Blog

PS. Ca bonus vi-l oferim şi pe James Randi la TED. Aveti si titrarea in limba română. Vrem să mulţumim traducătorilor, au făcut o treabă excelentă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa limitati lungimea comentariilor. Ne plac disputele, dar taria argumentelor nu se masoara in lungimea textului, ci in argumente. La argumente se poate raspunde, la vorbarie, nu. Din acest motiv imi permit sa modrez comentariile. Cele care contin nazbatii prea evidente nu vor fi publicate.