duminică, 27 iunie 2010

Cronica scepticului - episodul nouăzecişitrei

În această emisiune vom discuta despre efectul de piramida, piramidologie şi alte teme pseudoştiinţifice legate de faimoasele construcţii egiptene. Se afirmă multe lucruri stranii despre puterea piramidelor, care putere indică o cunoaştere secretă, care era în posesia vechilor egipteni, iar această cunoatere s-a pierdut... Şi nimeni dintre cei ce exaltă misterele piramidelor nu pare a citi puţină isorie. Atunci când ne uităm la istoria piramidelor vedem o continuă evoluţie a lor de la o simpla mastaba pâna la piramidele de la Gizeh. Dacă ne aruncăm ochii asupra acestei istorii vedem că există o evoluţie a piramidelor, din care nu au lipsit eşecurile. De fapt, forma finală a piramidelor este rezultatul la care s-a ajuns pentru a asigura rezistenţa unor construcţii uriaşe, clădite pentru a rezista efectelor distrugătoare ale timpului.
Cât despre efectul de piramidă... este atât de uşoară şi necostisitoare dovedirea lui încât nu putem decât să ne mirăm de ce nu există nişte dovezi ştiinţifice riguroase care să îl confirme.
În ultima parte a emisiunii vă poropunem o întâlnire cu un personaj remarcabil, o stimată doamnă care este capabilă să se decorporalizeze, pentru ca, prin călătorii în astral, să ne dezvăluie rostul piramidelor...
Această emisiune a fost difuzată de postul TvRM Educaţional în ziua de 27 iunie 2010.


Vezi mai multe video din Blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa limitati lungimea comentariilor. Ne plac disputele, dar taria argumentelor nu se masoara in lungimea textului, ci in argumente. La argumente se poate raspunde, la vorbarie, nu. Din acest motiv imi permit sa modrez comentariile. Cele care contin nazbatii prea evidente nu vor fi publicate.