marți, 14 decembrie 2010

Cronica scepticului - episodul 116

Despre acest episod nu prea sunt multe de comentat în scris, prea mari sunt aberaţiile pe care le prezentăm.
Îl veţi revedea pe domnul cu inele explicandu-ne cât de benefice sunt radiaţiile X pentru sănătatea copiilor, atunci când ne ducem copii la mare. Apoi vom prezenta un domn care, nici că se putea altfel, are de gând să răstoarne toată fizica. Parţial probabil că a reuşit, din moment ce îi putem urmări discursul său fantastic, nu dintr-un spital, ci la un post de televiziune.
Emisiunea a fost difuzată de către postul TvRM în ziua de 11 decembrie 2010.

Cronica scepticului - episodul 116

Vezi mai multe video din blog

2 comentarii:

  1. Ce prostie cu „viteza gândului” care e mai mare decât viteza luminii. Așa putem spune și că dacă browserul meu de internet salvează pe disc o pagină web, atunci când o accesez în mod offline viteza cu care o accesez este mai mare decât viteza luminii.
    Gândul nu călătorește, mintea doar accesează date stocate local.
    Dar cea mai tare a fost partea despre Einstein care „a uitat”. Omul acela habar n-are despre ce vorbește.
    Foarte amuzant!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu pot sa ma amuz cind vad asa ceva. Omul asta pare bolnav psihic. Partea grava e ca un astfel de individ profeseaza ca medic. Ideea ca viata unui pacient poate ajunge in miinile unui astfel de mascarici ma ingrozeste.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam sa limitati lungimea comentariilor. Ne plac disputele, dar taria argumentelor nu se masoara in lungimea textului, ci in argumente. La argumente se poate raspunde, la vorbarie, nu. Din acest motiv imi permit sa modrez comentariile. Cele care contin nazbatii prea evidente nu vor fi publicate.