miercuri, 18 august 2010

Cronica scepticului - episodul 100

Aceasta este o ediţie jubiliară a Croncii scepticului. Deja am ajuns la episodul cu numărul 100 şi, din păcate, nu se întrevede ca această emisiune să nu mai aibă ce comenta. Dimpotrivă, vedem cum diferitele forme ale pseudoştiinţei se manifesră viguros, fără să primească replici pe măsură.
Fiind vorba despre o ediţie jubiliară, ne-am propus să abordăm noi înşine diferite manifestări ale paranormalului. Aşa cum veţi vedea, încercăm să energizăm apa numai cu puterea gândului, în încercarea de a o face să fiarbă. Nu reuşim. Apoi mai încercăm să facem ca trupul nostru să capete puteri speciale. Veţi vedea cum vom reuşi să concentrăm anumite vibraţii ale energiei universale pentru a face ca obiectele să se lipească de palma noastră dreaptă.
Apoi ne vom ocupa de un domn, despre care am mai vorbit şi în alte ediţii ale emisiunii noastre. Este vorba despre faimosul domn igrec, cel care este un foarte prolific autor de carti. Îl veţi vedea cum el ne povesteste că la LHC s-a produs deja o catastrofă, care este ţinută în secret. De fapt, ne spune Domnia sa, un secret mai mare decât cel al LHC nu a mai existat niciodată de la proiectul Manhattan, al bombei atomice. Că nu există nici un secret în legătură cu LHC puteţi constata şi dv. dacă intraţi pe siteul CERN si mergeti la sectiunea de presa. Cu această o ocazie se cuvine să introducem o mică paranetză, deoarece pe postul de tleviziune Antena 3 ni se anunţa o mare conferinţă. la care au participat circa 1000 de oameni de ştiinţă care au discutat problema.... sfârşitului lumii. De fapt era vorba despre "A 35-a Conferinţă Iternaţională pentru Fizica Energiilor Înalte. Acolo numai despre sfârşitul lumii nu s-a discutat, ci dimpotrivă principalele subiecte erau legate tocmai de LHC-ul despre care domnul igrec ne spune că este învăluit în mister. Rezumatele lucrărilor prezentate le găsiţi aici.
Apoi vom asculta cu uimire cum că maşina timpului a fost deja construită, dar nu poate efectua decât călătorii în trecut. Este vorba despre Cronovizor, care, după câteva călătorii reuşite a fost demontată, până la momentul în care vom face un salt de conştiinţă... Trebuie să recunoaştem că această dezvăluire a domnului igrec este de-a dreptul spectaculoasă! Dar mai spectaculoasă este următoarea dezvăluire este cu mult mai extraodinară!
Sub America de Nord există un tunel prin care trec submarinele nucleare ale marinei SUA! Vă rugăm să ne daţi de ştire de unde a scos domnul igerc această informaţie, căci nouă nu ne-a fost cu putinţa să găsim mare lucru...
Dar ultima dezvăluire pe care o prezentăm depăşeşte cam orice ne-am putea imagina. Pământul este înconjurat de o sferă noesică, în care se regăseşte reflectată  conştinţele tuturor oamenilor care au trăit pe această planetă. Gândurile şi sentimentele noastre nu sunt localizate în creier ci într-un soi de norişor care se găseşte în spatele capului, care norişor comunică din plin cu această sferă noesică! Domnul ne spune ca astea sunt rezultatele unor cercetări efectuate la universităţi din SUA, Marea Britanie şi Japonia! Şi pentru că orice colivă musai are nevoie de bomboană, mai aflăm că pe planşetele proiectanţilor se află maşini care pot amplifica puterea gândului pentru a dematerializa obiecte!.... Să mai spunem noi ceva? Orice comentariu este inutil... cumplit de inutil.
Această emisiune a fost difuzată de către postul TvRM în ziua de 17 august 2010.


Vezi mai multe video din Blog

2 comentarii:

  1. La mulţi ani şi la multe emisiuni. Ce bine ar fi să ajungă acest tip de emisiune şi pe posturile de televiziune cu mai multă "vizibilitate"...

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte drăguță introducerea. La mai multe emisiuni și pe posturi TV mult mai vizibile!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam sa limitati lungimea comentariilor. Ne plac disputele, dar taria argumentelor nu se masoara in lungimea textului, ci in argumente. La argumente se poate raspunde, la vorbarie, nu. Din acest motiv imi permit sa modrez comentariile. Cele care contin nazbatii prea evidente nu vor fi publicate.