sâmbătă, 5 martie 2011

Cronica ST - episodul 100!

Da, s-a întâmplat deja, am ajuns la episodul cu numărul 100 al Cronicii ST. Nu vrem să scriem acum multe cuvinte. În această emisiune ne mărturism credinţa în frumuseţea intrinsecă a ştiinţei care, prin intermediul tehnologiei, ne ajută să ne construim speranţe pentru un viitor mai bun, mai bogat în cunoaştere.
Emisiunea a fost difuzată de către postul TvRM în ziua de 4 martie 2011.

Cronica ST - epidodul 100!

Vezi mai multe video din blog

3 comentarii:

  1. Referitor la episodul anterior..Planeta Marte..
    La fel ca si Tera, planeta Marte a avut o pelicula biologica,formata din vegetatie fauna,inclusiv civilizatie umana,atmosfera proprie.Din hiperspatiu, s-a procopsit cu formatiuni de SiO2,care incet dar sigur,au disociat molecula primara de apa,(H2O),prin incas-trarea Oxigenului in retea cristalina solida, sub influenta radiatiilor Solare UV.,asimilind atmosfera si partial apele.Bineinteles ca initial si-au distrus pelicula protectoare de Ozon.De vre-o 13-14 mii ani, ne-am procopsit si noi cu acetvirus cosmic,care la fel procedeaza ca si pe Marte!Prin 1997 2002, am instiintat mai multe centre de cercetare exterene asupra acestui pericol, dar se pare ca totul este OK.,nu intereseaza pe nimenispectrul Martian care ne paste, ne bate la usi.Cu stima , Laurentiu

    RăspundețiȘtergere
  2. Este vorba de acetvirusul inter-spatial provenit de la reptilienii de pe Nibiru.Adn-ul lor descrie clopotul lui Gauss , mulat ca ecuatie pe energiile pozitive din structurile cristaloide gasite pe planeta XH205 dintr-un document secret al NASA.Tot ceea ce trebuie sa stiti e ca adevarul este pastrat secret, deschideti ochii.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam sa limitati lungimea comentariilor. Ne plac disputele, dar taria argumentelor nu se masoara in lungimea textului, ci in argumente. La argumente se poate raspunde, la vorbarie, nu. Din acest motiv imi permit sa modrez comentariile. Cele care contin nazbatii prea evidente nu vor fi publicate.